Pünkösd Info

Pünkösd színező

Pünkösd színező

Pünkösd ünnepét a gyerekekkel legegyszerűbben képeken keresztül tudod közelebb vinni. Ebben segít ez a néhány pünkösd színező, melyeket nagy nagy szeretettel gyűjtöttünk össze. Remélem neked is a segítségedre lesznek.

Pünkösd színező mellé

Ha pünkösdi színezőt adsz gyermeked kezébe, akkor jó, ha közben mesélsz is neki az ünnepről. Persze nem úgy, mint ahogyan egy felnőtt részére magyaráznád el az ünnep jelentését, mert sok esetben ezt ők még nem érthetik meg teljesen. Egy korábbi cikkünkben segítünk abban, hogyan magyarázhatod el pünkösd történetét gyerekeknek. Ha így közelíted meg a történetet, akkor nekik is érthető és szerethető lesz. Közben pedig színezhetitek a pünkösd kifestőket.

Pünkösdi színezők, pünkösdi kifestők

A legtöbb pünkösd színező pünkösd jelképeivel kapcsolatosak. Ezekből készítettünk egy válogatást, hogy te is megtaláld a számotokra megfelelő pünkösdi kifestőt. Küldd el barátaidnak vagy ismerőseidnek, oszd meg a közösségi média felületeiden, vagy egyszerűen csak nyomtasd ki és színezzétek ki közösen a gyerkőcökkel.

Segítség a lementéshez:

  • Számítógépen, laptopon: vidd az egeret a kép fölé és kattints a jobb egérgombbal. A menüből válaszd a kép mentése másként lehetőséged. Így a kép mentésre kerül a gépedre és kinyomtathatod a pünkösdi színezőt.
  • Tabletről, telefonról: az ujjaddal hosszan érintsd meg a letölteni kívánt képet, amíg előjön a menü. Innét válaszd a kép letöltése/kép mentése lehetőségeket (attól függ milyen opciót ad a készülék). Így máris lementetted a képet a telefonodra/tabletedre és akár innét is ki tudod nyomtatni.

Pünkösdi kifestő – szentlélek

Pünkösdi kifestő - szentlélek
Pünkösd színező - szentlélek
Pünkösdi színező - szentlélek

Pünkösd színező – galamb

Pünkösd színező - galamb
Pünkösd kifestő - galamb
Pünkösdi színező - galamb
Pünkösdi színező

Pünkösd kifestő – tűz

Pünkösd színező - tűz
Pünkösdi kifestő - tűz

Pünkösd színezőn túl

A pünkösd színező kifestése vagy akár rajzolása csak egy a sok mókás rajz közül, amit elkészíthetsz gyermekeddel. Nézd meg a többi egyszerű rajzot is, ami sokat segít neked, hogy lépésről lépésre tudd elkészíteni a kívánt rajzokat. Ha pedig nagyon belemerültél és közben rájössz, hogy érdekel a rajzolás, szívesen fejlesztenéd rajztudásod, akkor jelentkezz egy rajztanfolyamra.

A jobb agyféltekés rajzolás technikája segítségedre lehet, hogy akár pár óra alatt olyan mértékben fejlődjön a rajztudásod, amiről még álmodni sem mertél korábban. Ráadásul a módszer elsajátításával nemcsak a rajztudásodat, de a kreativitásodat is fejleszteni tudod. Arról nem is beszélve, hogy hihetetlen módon lendít az önbizalmadon is. Ezért bátran vágj bele egy jobb agyféltekés rajztanfolyam elkezdésébe.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük